Кригла Пиво

Започна да се точи пиво во Прилеп

Пивофест 2013

Иако свеченото отворање и музичката програма започнуваат вечерва, веќе во Прилеп започнаа да пристигнуваат првите посетители и да се точи пиво. Еве како се движат цените на пивата:

 • Скопско точено 0,4л – 50 ден.
 • Скопско лименка 0,5л – 60 ден.
 • Скопско радлер лименка 0,5л – 50 ден.
 • Heineken лименка 0,5л – 99 ден.
 • Amstel лименка 0,5л – 70 ден.
 • Скопско пластика 1,5л – 150 ден.
 • Скопско радлер пластика 1л – 90 ден.
 • Горско пластика 1,5л – 100 ден.
 • Златен Даб точено 0,4л – 50 ден.
 • Златен Даб пластика 1,5л – 150 ден.
 • Туборг точено 0,4л – 100 ден.
 • Туборг лименка 0,5л – 100 ден.
 • Крали Марко пластика 1,5л – 120 ден.
 • Staropramen лименка 0,5л – 90 ден.
 • Beck’s лименка 0,5л – 90 ден.
 • Stella Artois лименка 0,5л – 100 ден.
 • Kenbach точено 0,4л – 50 ден.
 • Kamenitza точено 0,4л – 50 ден.
 • Лашко светло точено 0,4л – 50 ден.
 • Лашко темно 0,4л – 60 ден.

Пивофест 2013

Пивофест 2013

Пивофест 2013

Пивофест 2013

Пивофест 2013

Пивофест 2013

Пивофест 2013

Пивофест 2013

Пивофест 2013

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

1 коментар

 1. porborator July 18, 2013 во 9:17 pm

  bravo za cenive.10 god. idam ama cenive se za u evropska unija.duplo se zgolemeni za razlika od prvite 2-3 god.

Додади нов коментар