Tuborg побара помош од своите фанови на Facebook за дизајнот на новата лименка која ќе биде користена ова лето. Конечниот збор во врска со победничкиот дизајн ќе го донесе познатиот уличен уметник и цртач на графити од Лондон, Inkie. Данскиот бренд на пиво, Туборг е познат по спонзорството на голем број музички фестивали низ Европа [...]