Во истражувањето направено за потребите на Carlsberg пиварата, во чиј состав е и Pan пивото, официјален спонзор на UEFA EURO 2016, се потврдува дека Хрватите се луди по фудбал и за време на големите натпреварувања нема ништо позначајно од фудбалските натпревари и сите други обврски и планови ги прераспоредуваат и паѓаат во втор план. Истражувањето [...]