Кригла Пиво

Instagram

Instagram натпревар: СКОПЈЕ КРЕАТИВА 2015

Instagram натпревар: СКОПЈЕ КРЕАТИВА 2015

Фестивалот за креативни индустрии – Скопје Креатива 2015, оваа година започнува со својот инстаграм натпревар под мотото „Скопје – мојот град!“. Скопје Креатива претставува уникатен настан кој веќе 4 години влијае позитивно врз развојот на културната сцена и на едно место ги обединува креативниот сектор во земјава и регионот, како и бизнис заедницата. Оваа година [...]

July 3, 2015 Кригла Пиво е-Кригла 0

Instagram кампања на Carlsberg

Instagram кампања на Carlsberg

Carlsberg ја лансираше маркетинг кампањата „Happy Hour 2.0“ односно #HappyBeerTime која го поврзува дружењето на луѓето во баровите со социјалните мрежи. Со оваа кампања, гостите во избраниот бар имаат можност да го продолжат траењето на добропознатиот „Happy Hour“ со постирање фотографии на Instagram со хаш-таговите #HappyBeerTime и #ИметоНаБарот. Придобивки од оваа кампања имаат гостите со [...]

March 16, 2014 Кригла Пиво Кригла Маркетинг 0