Пиење пиво и истовремено спортување не е некоја совршена комбинација за разлика од гледање на спортски настани пред телевизор и уживање со пиво. Но, тоа не е причина да не бидат измислени неколку спортови кои што се базираат и побаруваат пиење на пиво. Погледнете го видеото за да се запознаете со: Beer mile, beer can [...]