Јогата како активност веќе години наназад е позната во светот и во неа уживаат илјадници луѓе. Но, што може да придонесе кон нејзино популаризирање? Комбинирање со пиво 🙂 Практикувањето јога заедно со пиво веќе станува тренд во многу држави, не само во Германија од каде што се Emily и Jhula, сертифицирани јога инструктори и љубители на [...]