Швеѓаните Opeth повторно соработуваа со пиварницата Northern Monk од Велика Британија за да направат второ пиво, но овој пат послабо за разлика од првото XXV Anniversary Imperial Stout. Communion e американски Pale Ale (APA) со 5.1% алкохол кој ќе се продава во 12 земји исклучиво во лименки. Името на пивото произлегува од последниот студиски албум на [...]