Најпознатиот холандски бренд на пиво, Heineken важи за еден од лидерите кога се работи за маркетинг пристапот што го имаат во рекламирањето на својот производ. Она што е најново од нив е рекламниот спот „The Invite“ чиј што концепт се врти околу социјалните медиуми. Што мислите за тоа да може да ги поканите сите пријатели на [...]