Прага е еден од најважните пивски градови и сигурно нема љубител на пиво што не би сакал да го посети. Honest Prague Guide е проект кој има за цел да ги информира странските туристи на замките кои што може да им ги направи локалното население, односно поединци кои што се обидуваат да извлечат што повеќе пари од [...]