Кригла Пиво

Пиволенд

Пиволенд со Андроид апликација

Пиволенд со Андроид апликација

Пиволенд оваа година ќе биде збогатен и со официјална мобилна апликација за Андроид корисниците. Оваа апликација е вашиот мобилен водич низ фестивалот кој што вклучува целосна агенда, листа на изведувачи, список од сите пива кои што можете да ги консумирате како и сите твитови на тема Пиволенд. За преглед на категоријата Вести потребна ви е [...]

August 25, 2012 Кригла Пиво Кригла Фестивали 0

Комплетирана програмата за Пиволенд 2012

Комплетирана програмата за Пиволенд 2012

На официјалниот сајт за Пиволенд 2012 се појави комплетната музичка и пивска програма за годинешното 5-ти издание на пивскиот фестивал која ви ја пренесуваме во целост. Посетуваме дека Пиволенд ќе се одржи од 29-ти август до 2-ри септември на паркингот пред спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје. Музичка програма на Пиволенд 2012: Среда, 29-ти Август [...]

August 21, 2012 Кригла Пиво Кригла Фестивали 5

Пиволенд 2012

Пиволенд 2012

Скопскиот фестивал на пивото Пиволенд, е повторно подготвен да ги отвори вратите за своето масовно фестивалско жителство, со нови забавни искушенија. Годинава, петтото по ред манифестирање на 60-часовните фестивалските обреди во чест на најстариот пијалок, ќе се одржи од 29-ти август до 2-ри септември. Локацијата на одржување е просторот пред спортскиот центар „Борис Трајковски“, за [...]

August 7, 2012 Кригла Пиво Кригла Фестивали 1

Пиволенд 2011

Пиволенд 2011

Пиволенд 2011 што по 4-ти пат се одржа во Скопје беше последниот од трите летни фестивали на пивото во Македонија. Главното обележје беше промената на локацијата, од Кале на паркингот пред спортскиот центар „Борис Трајковски“. На овој начин имаше подобра поставеност и поголема прегледност на различните штандови, многу помалку прашина и поголема присутност на повозрасна публика. [...]

September 7, 2011 Кригла Пиво Кригла Репортажа 2

Пиволенд 2011

Пиволенд 2011

Иако официјалната веб страна им е се уште во изградба, организаторите на Пиволенд на Facebook страната почнаа да ги објавуваат првите детали и учесници за оваа година. Пиволенд 2011 ќе се одржи од 31-ви Август до 4-ти Септември на паркингот пред Спортскиот Центар „Борис Трајковски“ во Скопје. Првите 3 години овај фестивал на пивото се [...]

August 16, 2011 Кригла Пиво Кригла Фестивали 1