Кригла Пиво

Отворање пиво

Направи сам: Ѕиден пивски отворач

Направи сам: Ѕиден пивски отворач

Доколку имате малку слободно време можеби ќе сакате да си направите ваков ѕиден отворач за пива со вграден магнет кој ќе ги собира капачињата 🙂 Деталните инструкции се на следниов линк: Buzzfeed.com [...]

April 3, 2017 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Направи сам: отворачи за пиво од стари алати

Направи сам: отворачи за пиво од стари алати

Веројатно и вие ќе се запрашате зошто некој би го правел ова, но доколку имате вишок слободно време и малку побогата гаража со најразлични алати може ќе сакате да пробате да направите некој од овие отворачи за пиво 🙂 [...]

October 27, 2015 Кригла Пиво Кригла Видео 0

11 начини за отворање на пиво со предмети од женска ташна

11 начини за отворање на пиво со предмети од женска ташна

После ова видео може да се разберат девојките зошто носат толку многу предмети во своите ташни. Никогаш не знаеш што може да ти притреба и во каква ситуација. Погледнете како да отворите пиво со лабело, лак, турпија или маскара 🙂 [...]

August 28, 2015 Кригла Пиво Кригла Пиво 0

Carlsberg: Најверојатно најдобриот отворач за пиво

Carlsberg: Најверојатно најдобриот отворач за пиво

Погледнете како да отворите пиво доколку во близина имате само лист хартија 🙂 [...]

August 10, 2015 Кригла Пиво Кригла Маркетинг 0

Нов трик за отворање на пиво

Нов трик за отворање на пиво

Како да отворите 5 пива одеднаш? Погледнете го видеото 🙂 [...]

June 14, 2015 Кригла Пиво Кригла Видео 0

6 лесни начини да отворите пиво без отворач

6 лесни начини да отворите пиво без отворач

Веројатно сите ги знаеме овие 6 едноставни начини за отворање на пиво, но добро би било да се потсетиме, пред се бидејќи видеото е квалитетно направено и добро може да се забележи техниката што се употребува за да се отвори пивото без стандарден отворач. [...]

November 13, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Отворање на пиво со автомобилски прозорец

Отворање на пиво со автомобилски прозорец

Познато ни е дека не треба да пиеме алкохол додека возиме, но затоа автомобилскиот прозорец во близина може да ни се најде во други случаеви кога немаме отворач со нас. На пример кога го поправаме возилото или кога го переме во дворот. [...]

October 21, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Отворање на пивска лименка со заби

Отворање на пивска лименка со заби

Уште едно видео што може да го сместиме во нова категорија „На некои луѓе им е многу досадно“. Сме виделе досега како се отвора пивско шише со заби, но пивска лименка? Иако е постаро видеово, вреди да се погледне како овај човек ќе ја отвори лименката и ќе си го испие пивото. [...]

October 14, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Папагал како отворач за пиво

Папагал како отворач за пиво

Денес е петок и можност да ставиме некое порелаксирано постче односно видео. Еве на пример да видиме што прават луѓето кога имаат вишок на слободно време. Освен што ги учат папагалите да зборуваат, ги учат и да отвораат пиво. Не дека отворањето е брзо и перфектно туку можноста да се фалите дека вашиот папагал ви [...]

September 7, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Егзекуција на пивски лименки

Егзекуција на пивски лименки

Кога има „Отворање на пивски шишиња на сто начини“ зошто да го нема истото и за пивски лименки? Затоа што овде тоа може да биде погубно за пивото и да предизвика негативни вибрации во стомакот на љубителите на овај пијалак. Единственото оправдување за постоењето на ова видео е дека „ниедно добро пиво не било уништено [...]

June 13, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0