Кригла Пиво

Направи сам

Направи сам: Ѕиден пивски отворач

Направи сам: Ѕиден пивски отворач

Доколку имате малку слободно време можеби ќе сакате да си направите ваков ѕиден отворач за пива со вграден магнет кој ќе ги собира капачињата 🙂 Деталните инструкции се на следниов линк: Buzzfeed.com [...]

April 3, 2017 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Направи сам: отворачи за пиво од стари алати

Направи сам: отворачи за пиво од стари алати

Веројатно и вие ќе се запрашате зошто некој би го правел ова, но доколку имате вишок слободно време и малку побогата гаража со најразлични алати може ќе сакате да пробате да направите некој од овие отворачи за пиво 🙂 [...]

October 27, 2015 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Направи сам: од тиква во буренце за точење пиво

Направи сам: од тиква во буренце за точење пиво

Нешто од серијата направи сам, како од тиква да направите буренце за точење пиво во неколку лесни чекори. Погледнете го видеото 🙂 [...]

November 2, 2014 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Пивска табуретка

Пивска табуретка

Имате празна гајба од пиво која со месеци ви стои зафрлена во некој агол? Еве една идеја како да ја искористите и да си направите табуретка за во вашата соба 🙂 Извор: sandmanupcycling.blogspot.co.at [...]

February 16, 2014 Кригла Пиво Кригла Пиво 0