Кригла Пиво

Карловачко пиво

Претставена пивска лименка на Карловачко Хајдук

Претставена пивска лименка на Карловачко Хајдук

За сите навивачи на еден од најпопуларните фудбалски клубови од Хрватска, Хајдук од Сплит, Карловачко направи специјален дизајн на своето пиво во лименка кое ќе се продава во Далмација. Извор: Pivnica.net [...]

October 15, 2016 Кригла Пиво Кригла Спорт 0

Ретро кампања на Карловачко

Ретро кампања на Карловачко

Bruketa&Žinić OM, една од најпознатите и најнаградувани рекламни агенции во регионов ја работеше новата кампања за Карловачко ретро – „Пиво како некогаш“. Ако првата кампања беше насочена да покаже како ова пиво е различно од другите односно дека е непастеризирано, сега кампањата го сместува Ретро пивото во природно окружување назад во минатото. Погледнете ги двата видео [...]

May 5, 2016 Кригла Пиво Кригла Маркетинг 0