Еден од најпопуларните порно сајтови xHamster во соработка со италијанската пиварница K&L го произведе првото порно пиво во светот. Според информациите се работи за белгиски Tripel пиво со 8.5% алкохол, направено со 5 видови на слад, 2 типа на хмељ, има црвенкаста боја со ноти на мед и коријандер. xHamster пивото е произведено од органски [...]