Кригла Пиво

Видео

Мајмун пие пиво

Мајмун пие пиво

Се сеќавате на детската песничка „Мајмун јадел попара“ од Златно Славејче? Тоа беше во далечната 1989 година, а до денеска работите се променија. Сега наместо попара и банани, мајмунот од видеото подолу плаче за пиво. Погледнете сами, ние веруваме дека тоа во шишето е пиво. [...]

August 5, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Пивото е за пиење!

Пивото е за пиење!

Човеков немал што да прави и зеде ја застрела лименката со пиво. Нас ни дојде многу неубаво. Само сакаме да порачаме дека пивото е за пиење, а за стрелање можел да си најде друг неупотреблив предмет. Објавено на 11.06.2012 [...]

June 11, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Гајба пиво како скутер

Гајба пиво како скутер

Започна Европското првенство во фудбал, се зголемија количините на испиено пиво, а со тоа се намножија и креативните идеи на некои од навивачите. Погледнете како овај фан од Полска искористил празна гајба од пиво да си направи мини скутер и да се прави фраер у маало 🙂 Објавено на 10.06.2012 [...]

June 10, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Отворање на пиво на неконвенционален начин

Отворање на пиво на неконвенционален начин

Се изнагледавме милион начини за отворање на пиво, па редно е да видиме како тоа се прави на неконвенционален начин. Два клипа, односно два нови начини за отворање на шише пиво во едно видео. Објавено на 10.06.2012 [...]

June 10, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Како да уништите десетици лименки пиво?

Како да уништите десетици лименки пиво?

Како најлесно да уништите десетици лименки пиво? Со лошо товарање на сканијата што ги превезува. Ова е класично непочитување на пивото при неговата припрема за транспорт. Не, не е срамота да пуштите солза-две. Објавено на 30.05.2012 [...]

May 30, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 2

Магијата на Хајнекен

Магијата на Хајнекен

Триминутна сцена од документарниот филм „Магијата на Хајнекен“ која ни прикажува дел од процесот на создавање, чистење, полнење и пакување на шишињата со Хајнекен пиво. Во видеото ќе можете да видете и како се отфрлаат оние шишиња кои не ги задоволуваат високите критериуми на Хајнекен групацијата. Режисер на „The Magic of Heineken“ е Michael Warren, [...]

May 29, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Отворање пиво со велосипед

Отворање пиво со велосипед

Знаеме дека постојат десетици начини за да отвориме пиво кои се особено корисни кога немаме во близина отворач за пиво. Денеска ќе погледнеме една од многуте техники со која можеме да отвориме пиво со велосипед. Или ако сакате поточно, со велосипедско тркало. Техникава најмногу ќе им се допадне на велосипедистите кои сакаат да се почестат [...]

May 27, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Среќа во несреќа

Среќа во несреќа

Подобро во пиво, него во глава. Овај навивач имаше доста среќа, плус си доби гратис топче за спомен од натпреварот. Објавено на 24.05.2012 [...]

May 24, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0