Кригла Пиво

Блог

Пивски дизајни

Пивски дизајни

Благодарение на Adweek го откривме еден од најдобрите блогови за пиво, Oh Beautiful Beer кој е насочен кон дизајнот на шишињата, лименките, етикетите, пакувањата и рекламните постери. Во моментов има претставено повеќе од 200 дизајни, а базата секојдневно се зголемува со нови интересни дизајнерски решенија.     Ние направивме избор на неколку уникатни дизајни кои [...]

December 27, 2011 Кригла Пиво Кригла Дизајн 0

Блог избор [Ноември, 2011]

Блог избор [Ноември, 2011]

После подолг период на апстиненција и тапкање во место, последниве неколку месеци македонската блогосфера доживува повторен развој и појава на голем број квалитетни блог записи. Заради тоа се одлучивме да правиме еден месечен пресек на некои од записите што нам ни оставиле впечаток. Слободно можете да не надополнете во коментари со постови што вас ви [...]

December 1, 2011 Кригла Пиво е-Кригла 11