Кригла Пиво

Белград

Јубилеен 15-ти Пиво Фест во Белград

Јубилеен 15-ти Пиво Фест во Белград

Од 16-ти до 20-ти август на традиционалната локација Ушче ќе се одржи јубилејното 15-то издание на пивскиот фестивал во Белград каде што се очекуваат повеќе од половина милион посетители. На отворањето на фестивалот ќе настапи електро составот Asian Dub Foundation од Велика Британија кои што важат за група која што негува микс на повеќе музички [...]

June 3, 2017 Кригла Пиво Кригла Фестивали 0

Видео репортажа од Belgrade Beer Fest 2015

Видео репортажа од Belgrade Beer Fest 2015

Погледнете дел од атмосферата на минатогодишниот Пиво Фест во Белград. Иако времето не се погоди и имаше доста кал поради врнежливото време, посетителите добро се забавуваа. Дополнително и видео репортажата од Beer Garden 2015: [...]

April 10, 2016 Кригла Пиво Кригла Репортажа 0

Програма на фестивалот на пивото во Белград

Програма на фестивалот на пивото во Белград

13-тиот Beer Fest во Белград ќе биде отворен на 19-ти август на Ушче со настапот на големата светска ѕвезда DJ Roger Sanchez, на 21-ви ќе се појави уште еден познат музичар DJ Sandy Rivera, додека фестивалот на пивото завршува во недела на 23-ти август. Целосната музичка програма можете да ја погледнете подолу, а организаторите најавуваат [...]

July 28, 2015 Кригла Пиво Кригла Фестивали 1

Белградски фестивал на пивото 2012

Белградски фестивал на пивото 2012

Десеттото јубилејно издание на фестивалот на пивото во Белград оваа година ќе се одржи од 14-ти до 19-ти август на Ушќе. Во чест на јубилејот, оваа година пиво фестот е продолжен за еден ден и ќе трае 6 денови со богата музичка програма каде ќе настапат доста познати екс ју изведувачи меѓу кои и нашите [...]

August 6, 2012 Кригла Пиво Кригла Фестивали 0