Кригла Пиво

Анкета

Испитување на мислење за Лашко пиво

Испитување на мислење за Лашко пиво

Во соработка со Скопска Пивара правиме истражување за досегашните спроведени активности на Лашко пиво во Македонија. Прашалникот нема да ви одземе повеќе од 10 минути за да го одговорите, a податоците ќе бидат употребени за подобро разбирање на перцепцијата и потребите на потрошувачите на Лашко пиво: Loading… [...]

June 8, 2017 Кригла Пиво Кригла Пиво 2

Истражување за навиките за пиење на точено пиво во Македонија

Истражување за навиките за пиење на точено пиво во Македонија

Во соработка со Скопска Пивара правиме истражување за навиките за пиење и перцепцијата на точеното пиво во Македонија. Прашалникот нема да ви одземе повеќе од 5 минути за да го одговорите, a податоците ќе бидат употребени за подобрување на маркетинг активностите и понудата: Loading… [...]

February 2, 2017 Кригла Пиво Кригла Пиво 0

Истражување за навиките за консумирање на Лашко пиво

Истражување за навиките за консумирање на Лашко пиво

Во соработка со Лашко пиво правиме истражување за навиките за консумирање на пиво. Истражувањето нема да ви одземе повеќе од 10 минути за да го одговорите: Loading… [...]

November 2, 2016 Кригла Пиво Кригла Пиво 0

Македонско премиум темно пиво? [Анкета]

Македонско премиум темно пиво? [Анкета]

Македонско темно пиво е долгогодишна и сè уште неостварена желба на вљубениците во овај пијалак од нашата земја. Само доколку се прошета до соседните Србија или Бугарија ќе се забележи дека скоро секое пиво освен светло го има и во темна варијанта. Засега нема најави за производство на темно пиво во Македонија, но сега имате [...]

March 8, 2012 Кригла Пиво Кригла Пиво 0