Кригла Пиво

Амбалажа

Дизајн концепт: Biere des Marais

Дизајн концепт: Biere des Marais

За жал овие прекрасни дизајни се само измислен пивски проект од Швајцарија, но сепак вреди да се погледнат со надеж дека некогаш можеби навистина ќе се најдат и во продажба. Извор: Ohbeautifulbeer.com [...]

December 14, 2016 Кригла Пиво Кригла Дизајн 0

Зајечарско црно пиво со празнични дизајни

Зајечарско црно пиво со празнични дизајни

Интересна амбалажа во лимитирана серија по повод престојните новогодишни празници денеска во Србија претстави Зајечарско црно пиво. Ограничената серија се состои од 6 различни мотиви и пораки со кои што потрошувачите ќе можат да ги споделат моментите на радост, среќа и веселба со својата фамилија и со пријателите за време на празниците. Извор: Advertiser-srbija.com [...]

November 7, 2016 Кригла Пиво Кригла Дизајн 0