Кригла Пиво

Пивски Стомак – македонски фото блог

Тие што нè следат на Twitter и Facebook сигурно веќе слушнале за „Пивски Стомак“, но блогот заслужува внимание и овде. Се работи за првиот македонски мини фото блог на Борис Ристовски@twibi. Авторот на него споделува слики и информации за пивата што ги пробал, што ги пие на своите патувања како и пивски инфографици. Блогот можете да го следите на Tumblr платформата на следнава адреса: http://pivskistomak.tumblr.com

Објавено на 13.02.2012

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар