Кригла Пиво

Комбинирање пиво и јога, нов светски тренд

Комбинирање на пиво и јога, нов светски тренд
Јогата како активност веќе години наназад е позната во светот и во неа уживаат илјадници луѓе. Но, што може да придонесе кон нејзино популаризирање? Комбинирање со пиво 🙂

Практикувањето јога заедно со пиво веќе станува тренд во многу држави, не само во Германија од каде што се Emily и Jhula, сертифицирани јога инструктори и љубители на пивото кои што се основачи на BeerYoga. Според нив, инспирацијата за да започнат со BeerYoga и место каде што прв пат виделе комбинирање на јога и алкохол е на фестивалот Burning Man во САД.


pivo_joga5 pivo_joga6 pivo_joga4 pivo_joga3 pivo_joga1

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар