Кригла Пиво

Македонски дизајн за етикета на craft пиво во САД

Македонски дизајн за етикета на craft пиво во САД

Претходно пишувавме за 10 одлични етикети за craft пива и во меѓувреме ни беше сугерирана пивската етикета изработена од Тхе Мичо за американското craft пиво Qhorin’s Courage. Пивото не знаеме дали е добро, но етикетата е одлична и вреди да ја споделиме со вас. Да се надеваме дека некоја од македонските пиварници ќе осмисли некоја вака интересна етикета и ќе разбие монотонија на пазарот.

Македонски дизајн за етикета на craft пиво во САД

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар