Кригла Пиво

MillerCoors со прва реклама за Super Bowl 2013

MillerCoors со прва реклама за Super Bowl 2013

Super Bowl секогаш е своевиден натпревар не само помеѓу спортистите на теренот туку и помеѓу маркетинг професионалците за тоа кој ќе извади подобра и поуспешна реклама. MillerCoors сериозно си ја сфатија работата и веќе ја направија првата реклама за нивниот нов производ Redd’s Apple Ale.

Со оглед дека овошните вкусови на пиво во САД, но и во Европа добиваат на голема популарност во последно време, не се сомневаме дека и ова пиво со добра реклама ќе доживее успех. Рекламниот спот во секој случај е одличен.

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар