Кригла Пиво

Крали Марко – Пиво за Јунаци

Крали Марко - Пиво за Јунаци Минатата година, прилепската пиварница ја лансираше рекламната кампања: „Крали Марко – Пиво за Јунаци!“ во чии рамки беа изработени неколку тематски рекламни спотови проследени со печатени реклами, Facebook и YouTube страница. Се чинеше дека се работи за поголема и подолготрајна кампања, но некако останаа само на тоа што го сработија во еден краток временски период без да се обидат вирално да ја прошират кампањата. Но, тоа е работа на нивниот маркетинг тим.

Во продолжение еве ги рекламните спотови преземени од нивниот Youtube профил креиран специјално за оваа кампања.

Вистинскиот јунак е романтичен!

На вистинскиот јунак, фудбалот му е во срцето!

Вистинскиот јунак мора да е талентиран!

Вистинскиот јунак мора да е силен!

Во друштво е најдобро!

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар