Кригла Пиво

Хајнекен го најавува новиот Џејмс Бонд

Хајнекен го најавува новиот Џејмс Бонд

Еден ден порано од очекуваното, Хајнекен ја пушти рекламата со која го најавува новиот Џејмс Бонд филм „Skyfall“. Во главната улога на „Crack the Case“ е актерот Daniel Craig односно Џејмс Бонд со неговата девојка Severine.

Како дополнување на рекламата ја имаме и Фејсбук апликацијата со која секој може да се почувствува како специјален агент помогнувајќи и на Severine да ја пронајди скриената актовка. Апликацијата е преведена и на македонски јазик.

Хајнекен го најавува новиот Џејмс Бонд и со Фејсбук апликација

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар