Кригла Пиво

Guinness: Облак

Guinness како дел од маркетинг кампањата „Made of more“ претстави по малку чудна реклама за облакот што им помага на пожарникарите во гаснење на огнот. Рекламата која е дело на агенцијата AMV BBDO нас не остави без коментар, па и ние оставаме сами да ја погледнете и да си донесете ваш заклучок за неа.

Во продолжение и 2 нови печатени реклами кои се во склоп на истата кампања:

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар