Кригла Пиво

Горско

Горско пивоКако резултат на потребите на потрошувачите, во април 2003 година Пивара Скопје го пушти во продажба Горско пиво.

Горско е светло пиво со полесен вкус кое асоцира на природа, освежување и чистота, нешта кои се најважни кога станува збор за вкусот на пивото.

Се полни во:
– Стаклена амбалажа од 0,5 л.
– Пластична (PET) амбалажа од 1,5л.

Официјална веб страна: Нема