На 29-ти и 30-ти јуни на градскиот стадион во Кавадарци се одржа првиот „Т’к-Так“ Фест посветен на Трајко Каров. Кригла Пиво присуствуваше на првата вечер каде настапија голем број на македонски легендарни рокенрол имиња. Погледнете ја фото галеријата што ја направивме во петокот. [...]