Кригла Пиво

Еволуција на пивскиот гик

Блогот на браќата Дон и Џим, Beer & Whiskey Brothers има објавено неколку интересни инфографици поврзани со пивото кои што имаат забавна содржина односно не изобилуваат со бројки, релации и статистички податоци. Денеска на Кригла Пиво ќе споделиме само еден од нив кој што има наслов „Evolution of the Beer Geek“ или во превод „Еволуција на пивскиот гик“. Освен инфографиците на горниот линк, препорачуваме да ги ѕирнете и следниве два: The Spectrum of How You Perform Sober, Buzzed and Drunk и 10 Things You Do Better Sober, Buzzed and Drunk

 Еволуција на пивскиот гик

Објавено на 09.11.2011

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар