Кригла Пиво

Егзекуција на пивски лименки

Кога има „Отворање на пивски шишиња на сто начини“ зошто да го нема истото и за пивски лименки? Затоа што овде тоа може да биде погубно за пивото и да предизвика негативни вибрации во стомакот на љубителите на овај пијалак. Единственото оправдување за постоењето на ова видео е дека „ниедно добро пиво не било уништено при снимањето“.

Објавено на 13.06.2012

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар