Кригла Пиво

Доколку твојот блог беше пиво… [инфографик]

Инфографикот на Visually oд 2013 го поставува прашањето: Доколку твојот блог беше пиво, кој тип на пиво би бил?

Иако е постар, ни се виде доста интересен, особено еден од крајните заклучоци кој вели дека на блог и веб светот не им треба уште еден Bud Light. Погледнете подолу зошто 🙂

Доколку твојот блог беше пиво

 

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар