Кригла Пиво

Дизајн концепт: Пиво граната

Претставуваме уште еден дизајн концепт на Кригла Пиво како студентска работа. Идејата е на Audun Stien од Норвешка кој дизајнирал пиво во граната. Сепак не се работи за пиво во вистинска воена туку специјално дизајнирана пивска граната. Погледнете ги сликите во продолжение:

Дизајн концепт: Пиво граната

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар