Кригла Пиво

Corona Light: Mark

Mark е главниот лик во новата реклама на Corona Light што е продолжение на таа со Stan. Mark е лик кој најверојатно работи во рекламната индустрија и цело време е опседнат со технологијата. Додека пие некое пиво од темни шишиња, мобилниот телефон му е во раката постирајќи статуси, слики или линкови на социјалните мрежи. Кога ќе реши да го смени пивото со Corona Light неговиот живот станува далеку поинтересен и освен технологијата се дружи и со луѓето.

Објавено на 22.05.2012

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар