Кригла Пиво

Uncategorized

Budweiser: Како се гледаше Super Bowl во живо

Budweiser: Како се гледаше Super Bowl во живо

Super Bowl не е Super Bowl без Clydesdales коњите на Budweiser. Овојпат се гледаше натпреварот во живо… [...]

February 6, 2017 Кригла Пиво Uncategorized, Кригла Маркетинг 0

Guinness: Пиво направено со многу љубов

Guinness: Пиво направено со многу љубов

Во својата нова кампања, Guinness го слави своето потекло од Ирска, љубовта која е внесена во правењето на пивото сите овие години, луѓето кои секојдневно несебично се вложуваат во зачувување на традицијата, а најважното е дека најдоброто допрва треба да дојде. Видео спотот „In Pursuit of More“ кој трае 90 секунди е следен и од [...]

September 21, 2014 Кригла Пиво Uncategorized, Кригла Маркетинг 0

Скопско: Едно е Скопско!

Скопско: Едно е Скопско!

„Постои група мажи во градот, незадоволни од секојдневната просечност, кои се стремат кон повеќе, кон подобро! Дали си и ти еден од нив?“ Погледнете ја новата видео реклама на Скопско како дел од кампањата „Едно е Скопско“. [...]

September 4, 2013 Кригла Пиво Uncategorized 0

Блог избор [Април, 2013]

Блог избор [Април, 2013]

Блогерите и блогерките ни беа мрзеливи овој месец и не беа расположени за пишување. Затоа имаме скратен блог избор со дваесетина постови. Можеби пролетта ќе влијае попозитивно и следниот месец ќе имаме побогат избор 🙂 На две минути до пет (Read My Mind) Па што (Чудесен свет) Седмо писмо (The stars in our eyes) Житие [...]

May 3, 2013 Кригла Пиво Uncategorized 0

Sol: Вратоврска за пиво

Sol: Вратоврска за пиво

Sol, не толку познат кај нас мексички пивски бренд, организирал интересна кампања во Лондон која ги таргетирала младите луѓе кои голем дел од своето време поминуваат со работни обврски. Тие им дале шанса да докажат дека сè уште ги држи слободниот дух понудувајќи им бесплатно пиво доколку ја фрлат во канта нивната вратоврска. Погледнете какви биле [...]

March 12, 2013 Кригла Пиво Uncategorized 0