Иако се најавуваа големи светски музички имиња за оваа година, сепак на прилепскиот фестивал на пивото ќе се појават само македонски и балкански имиња. Главна ѕвезда ќе биде српскиот поп пејач Здравко Чолиќ кој ќе настапи на последната вечер од фестивалот кој ќе се одржи од 14-17 Јули. Освен него се преговара со уште неколку [...]