Кригла Пиво

Кригла Видео

Отворање на пиво на неконвенционален начин

Отворање на пиво на неконвенционален начин

Се изнагледавме милион начини за отворање на пиво, па редно е да видиме како тоа се прави на неконвенционален начин. Два клипа, односно два нови начини за отворање на шише пиво во едно видео. Објавено на 10.06.2012 [...]

June 10, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Како да уништите десетици лименки пиво?

Како да уништите десетици лименки пиво?

Како најлесно да уништите десетици лименки пиво? Со лошо товарање на сканијата што ги превезува. Ова е класично непочитување на пивото при неговата припрема за транспорт. Не, не е срамота да пуштите солза-две. Објавено на 30.05.2012 [...]

May 30, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 2

Магијата на Хајнекен

Магијата на Хајнекен

Триминутна сцена од документарниот филм „Магијата на Хајнекен“ која ни прикажува дел од процесот на создавање, чистење, полнење и пакување на шишињата со Хајнекен пиво. Во видеото ќе можете да видете и како се отфрлаат оние шишиња кои не ги задоволуваат високите критериуми на Хајнекен групацијата. Режисер на „The Magic of Heineken“ е Michael Warren, [...]

May 29, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Отворање пиво со велосипед

Отворање пиво со велосипед

Знаеме дека постојат десетици начини за да отвориме пиво кои се особено корисни кога немаме во близина отворач за пиво. Денеска ќе погледнеме една од многуте техники со која можеме да отвориме пиво со велосипед. Или ако сакате поточно, со велосипедско тркало. Техникава најмногу ќе им се допадне на велосипедистите кои сакаат да се почестат [...]

May 27, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Среќа во несреќа

Среќа во несреќа

Подобро во пиво, него во глава. Овај навивач имаше доста среќа, плус си доби гратис топче за спомен од натпреварот. Објавено на 24.05.2012 [...]

May 24, 2012 Кригла Пиво Кригла Видео 0