Кригла Пиво

Кригла Видео

Топ 5 факти за пивото

Топ 5 факти за пивото

5 интересни факти за пивото од WatchMojo.com кои што најверојатно ги знаете, но секогаш е добро да се потсетиме на нив. Плус видеото е убаво спакувано со едни од најдобрите сцени од Симпсонови 🙂 [...]

September 18, 2015 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Чувството кога за првпат пробувате craft пиво

Чувството кога за првпат пробувате craft пиво

Видеово е направено од Bierdeluxe, германска онлајн продавница за пиво и прикажува реакции на различни луѓе од различни возрасни групи кои што за првпат пробуваат craft пиво. [...]

June 21, 2015 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Нов трик за отворање на пиво

Нов трик за отворање на пиво

Како да отворите 5 пива одеднаш? Погледнете го видеото 🙂 [...]

June 14, 2015 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Топ 10 типови на германски пива

Топ 10 типови на германски пива

Доколку сакате да научите нешто повеќе за типовите пива во Германија, тогаш погледнете го ова забавно но и поучно видео. [...]

April 21, 2015 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Пивски трикови

Пивски трикови

Како да изладите пиво за 5 минути? Имате премногу пена во криглата? Немате отворач? Погледнете го видеото за неколку практични трикови кои можеби некогаш ќе ви се најдат во животот 🙂 [...]

April 15, 2015 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Топ 10 пивски градови

Топ 10 пивски градови

Кои се најдобрите 10 градови во светот каде што можеш да пиеш пиво? Погледете ја листата направена од WatchMojo.com. [...]

April 6, 2015 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Видео од процесот на полнење на лименки со пиво

Видео од процесот на полнење на лименки со пиво

Доколку ве интересира како се полнат лименките со пиво пред да дојдат на полиците во маркетите, задолжително погледнете го ова видео направено за пивото Green Diamonds на Other Half Brewing Co. [...]

March 19, 2015 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Го истренирал зајакот да му носи пиво

Го истренирал зајакот да му носи пиво

Откако претходната година се појави на YouTube видеото со кучето кое е истренирано да му носи пиво на сопственикот секогаш кога овој ќе побара, сега има нов видео хит на слична тематика. Во главната улога е зајакот Wallace кој што има и своја картонска кутија за испорачување на пиво. [...]

January 26, 2015 Кригла Пиво Кригла Видео 0

14 необични начини за да отворите пиво

14 необични начини за да отворите пиво

Mashable направиле едно интересно видео со 14 необични и неконвенционални начини за отворање на пивско шише. Некои се доста успешни, некои не би ги препорачале. Погледнете го клипот, можеби ќе ви се најде некогаш во зло време 🙂 [...]

January 25, 2015 Кригла Пиво Кригла Видео 0

Пивото на Iron Maiden ќе се продава и во лименки

Пивото на Iron Maiden ќе се продава и во лименки

Британските хеви метал легенди Iron Maiden наскоро ќе започнат да го продаваат своето Trooper пиво и во лименки од 0,5л. на американскиот пазар. Пејачот Bruce Dickinson истакнал неколку предности на лименките во однос на стаклените шишиња како: можност да се рециклираат, полесно производство, зафаќаат помалку простор во фрижидер, подобри се за транспорт, пивото во лименка [...]

January 13, 2015 Кригла Пиво Кригла Видео 0