Кригла Пиво

Bud Light пиво со твој потпис

Bud Light изваде временски ограничена серија од своето пиво со нова етикета на која што може да се пишува со монета или клуч. Потпишете го своето пиво и повеќе никогаш нема да го земете погрешното на нечија забава. Или можете да испратите пиво на девојката што ви се допаѓа и на етикетата да го пишете вашето име…или вашиот телефонски број. Кул идеја. Ако не можеш да го направиш пивото подобро, тогаш направи го покорисно и забавно.

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар