Кригла Пиво

24 Факти за пивото (инфографик)

Нашиот пријател Илија Стефанов ни предложи еден интересен инфографик со 24 факти односно 24 занимливости за пивото. Нас многу ни се допадна и го споделуваме со сите вас. Можеби малку ќе треба да се помачите бидејќи се на англиски јазик, но верувајте дека вреди секоја потточка.

За подобро совладување на материјалот, предлагаме кригла пиво додека ги разгледувате. Cheers 🙂

24 Факти за пивото
24 Факти за пивото
24 Факти за пивото
24 Факти за пивото
24 Факти за пивото

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар