Кригла Пиво

20 креативни дизајни на пивски лименки и етикети

Web Urbanist објави листа со 20 креативни дизајни на пивски лименки, етикети, шишиња и пакувања кои ги претвораат полиците во продавниците во мали уметнички галерии. Погледнете ги подолу сите 20 дизајни:

Miller Boom Box

Ale Satan

Carrots Beer

Porter de Glace

Seven of Diamonds

Arrogant Bastard

Firewater Brew

Ippon Matsu

Velkopopovicky Kozel

Brew Dog Paradox

Santa Sabina

Upslope Brewing Foreign Style Stout

No-Li Bottles

21st Amendment Fireside Chat

Les Angles et Demons

Cerveceria Hacienda

Freak Show Brews

White Rabbit Dark Ale

La Perle

Thorsteinn

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар