Кригла Пиво

10 одлични етикети за craft пива

Во САД сraft пивата стекнуваат се поголема популарност, а производителите се обидуваат со својата креативност да ги привлечат љубителите на овие пива. Во Македонија немаме соодветен збор за cratf пивото, па повеќе за тоа што претставуваат тие можете да прочитате на следниов линк. Ние го пренесуваме изборот на Creative Blog од 10 одлични етикети за овие пива:

01. Russell Brew Co. Angry Scotch Ale

Russell Brew Co. Angry Scotch Ale

02. St. Stefanus

St. Stefanus

03. Grimm Brothers Magic Mirror

Grimm Brothers Magic Mirror

04. Cervecería Sagrada

Cervecería Sagrada

05. Camden Town Beer

Camden Town Beer

06. Innis & Gunn

Innis & Gunn

07. Lade Gaards Brygghus

Lade Gaards Brygghus

08. 1295 Brewing Co.

1295 Brewing Co.

09. Hilliard’s Brewery

Hilliard’s Brewery

10. Scotts Brewing Co.

Scotts Brewing Co.

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

1 коментар

Додади нов коментар