Кригла Пиво

10 Македонски блогови кои што треба да ги следите

Новата категорија е-Кригла ја започнуваме со наша препорака на 10 македонски блогови кој што треба да ги следите. Некои од нив веќе ги имаме препорачано и преку нашиот твитер профил @KriglaPivo или сме имале врски кон нив во нашите текстови. Веројатно голем дел од овие блогови сте ги посетиле или сте редовни читатели, па затоа ќе го избегнеме нивното поединечно претставување и одиме само со листата. Одбројувањето оди вака:

1. Комуникации – Автори: @darko156, @sead93 и @kuzevski

2. eMarketing – Автори: @natalija и @darko156

3. Aeродромски сон – Автор: @necovski

4. Ситно сецкано – Автори: Бојана и Маја

5. This is Not a Social Media Blog – Автор: Ива

6. Дезен – Автор: @danijanev

7. Баба ми Трајанка – Автор: @vnukot

8. Кокошарник – Автор: @jovanatozija

9. Voodoo Lounge – Автор: Игор

10. Археоблог – Автор: Василка

Ви се допаѓа овој напис? Споделете го!

Автор

Кригла Пиво има за цел да ги обедини љубителите на пиво на едно место во виртуелниот веб простор. Пивото ни е главна инспирација и водилка во уредувањето на сајтов, но тука наоѓаме простор и за музика, спорт, е-маркетинг, блогови и се што мислиме дека е интересно за нашите посетители.

Додади нов коментар